Tutki ilmoituksesi teho Ilkka Paneelilla

Ilkka Paneeli on internetpohjainen tutkimus- ja analysointijärjestelmä, jossa on mukana noin 300 Ilkan lukijaa. Mukana on eri ikäisiä, erilaisissa talouksissa asuvia sekä eri ammateissa toimivia lukijoita ilkan levikkialueelta.

Mikä on Ilkka Paneeli?

Ilkka Paneeli on internetpohjainen tutkimustyökalu, jonka avulla voidaan mitata nopeasti sekä ilmoitusten että toimituksellisen sisällön huomioarvoja, toimivuutta, kiinnostavuutta sekä hyödyllisyyttä. Ilmoitus on mahdollista tutkituttaa Paneelilla myös ennen sen julkaisemista.

Paneelin tulokset painotetaan Ilkan lukijaprofiilin mukaan, joten ne vastaavat täysin lukijakunnan mielipiteitä.

Ilkka Paneeli on osa valtakunnallista Kärkimedialehtien Paneelia, mikä tarjoaa mahdollisuuden vertailla tuloksia lehtien yhteisen tietopankin tuloksiin. Ilmoituksen saamaa tulosta voidaan vertailla myös Ilkassa aikaisemmin tutkittuihin ilmoituksiin. Ilmoituksen huomaamista ja tehoa voidaan tarkastella myös esimerkiksi iän tai sukupuolen mukaan tai täsmällisemmin kohderyhmän mukaan (esim. omakotiasujat tai kuntoilusta kiinnostuneet).

Panelistit on rekrytoitu Ilkassa julkaistujen ilmoitusten sekä Ilkan verkkosivujen kautta. He saavat sähköpostiinsa kutsun jokaisesta tutkimuksesta ja vastaaminen on aina vapaaehtoista.

Hyöty Ilkan ilmoittaja-asiakkaille

· Nopea ja luotettava mittaustapa, tulokset jopa 48 h sisällä
· Entistä tarkempaa tietoa lukijoiden mielipiteistä ja suhtautumisesta ilmoituksiin sekä ilmoitusten/kampanjoiden toimivuudesta
· Väline ilmoitusten kehittämiselle ja sanomalehtimainonnan suunnitteluun
· Uniikki tietopankki

Ilmoitustutkimuksen sisältö

· Ilmoituksen huomaaminen
· Ilmoituksesta pitäminen
· Ilmoittajan tunnistaminen ja tunteminen entuudestaan
· Ilmoituksen ominaisuudet: itselle tarkoitettu, mielenkiintoinen, helppotajuinen, persoonallinen, uutta tietoa sisältävä, positiivinen, hyödyllinen, tunteita herättävä
· Ilmoituksen kyky herättää toimintaa: ostoaikeita, asiointiaikeita, lisätiedon hakemista sekä ilmoittajan kotisivuilla vierailua.
· Vapaa-valintainen avoin kysymys

Järjestelmän toimittaja on ruotsalainen RAM (Research and Analysis of Media)

2006_ram_0

Lähetä linkki