Palvelut

Lounaspaikka

Lounaspaikka kokoaa alueen lounastarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Julkaisemme kerran viikossa lehdessä ilmoituksen, josta asiakkaat näkevät, mitkä lounasravintolat ovat mukana palvelussa.

Verkossa ravintoloitsijat päivittävät itse tarjontansa helposti ja nopeasti omilla tunnuksillaan. Lounaspaikan ilmoitukset ovat näkyvissä myös Tässä.fi-palvelussa (m-tassa.fi).

Tutustu palveluun osoitteessa lounaspaikka.ilkka.fi.Tässä.fi

Tässä.fi:n avulla asiakkaat löytävät luoksesi nopeasti, ja yrityksesi voi ilmoitella ajankohtaisista asioista, palveluista ja tarjouksista reaaliajassa. Puhelimen paikkatietoa käyttävä Tässä.fi tavoittaa yrityksesi lähellä liikkuvat ja sinne matkalla olevat käyttäjät.

Tutustu palveluun osoitteessa Tässä.fi.
Lataa mobiilisovellus osoitteesta Tässä.fi/lataa.

Yritys pääsee mukaan Tässä.fi:n eritasoisilla näkyvyyksillä:

Peruspaketti 19 €/kk
Aktiivipaketti 29 €/kk
Aktiivipluspaketti 49 €/kk
Premiumpaketti 125 €/kk

 Pohjanmaan Palvelut

Pohjanmaan Palvelut on paikallisille yrityksille räätälöity tuote, jonka tarkoituksena on helpottaa sähköistä markkinointia ja vauhdittaa verkkomyyntiä.

Oman maakunnan tuotteet, palvelut ja yritykset ovat helposti löydettävissä palvelusta erinomaisen hakukonenäkyvyyden avulla. Jopa 70 % kävijöistä tulee palveluun Googlen johdattelemina todellisen tarpeen perässä.

Pohjanmaan Palveluissa yrittäjä ylläpitää itse omilla tunnuksillaan mainossivujaan, ja kirjoittaa viestejä, joiden otsikot nostetaan Ilkan ja Pohjalaisen verkkopalvelun etusivulle.

Tutustu palveluun osoitteessa pohjanmaanpalvelut.fi

Liittyessään palveluun yritys saa oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla hän hallitsee omaa pienimuotoista sivustoansa.

 

Näkyvyys palvelussa Hinta
1 kk (minimi 3 kk) 28 €
3 kk 84 €
12 kk (liittymismaksu 150 € sisältyy hintaan) 336 €
Liittymismaksu (maksetaan vain kerran) 150 €

Voit irtisanoa palvelun heti kun haluat ilmoittamalla siitä Ilkan asiakaspalveluun. Asiakkuus päättyy kuitenkin vasta laskutuskauden loppuun. Laskutamme joka kuukauden päättyessä.

 

Kokemuksia palvelusta:

”Meillä on kauppa selvästi lisääntynyt palvelun avulla. Hakukonenäkyvyyttä tulee mahdottomasti lisää ja se näkyy siinä, että tarjouspyyntöjä tulee kommenteissa, sähköpostilla ja puhelimessa myös ympäri Suomea.

Minusta palvelu on selkeä ja yksinkertainen käyttää ja toimii näkyvyyden lisäämisessä. Seuraan jatkuvasti esimerkiksi analytiikkaa omien sivujemme ja verkkokauppamme kävijöistä.

Artikkelit ohjaavat suuren osan kävijöistä sivullemme ja artikkelien aiheuttamat kävijäpiikit näkyvät selvästi verkkokauppassamme.” 


Timo Metsälä, Sammutinhuolto Eurofire ja Hauboksi-koirahäkit