Digitaalinen mainonta

Ilkan verkkosivut ja digilehti tarjoavat mitä mainioimman ympäristön niin isoille kuin pienillekin kampanjoille. Vuoden 2017 alussa Ilkan verkkosivut muuttuivat responsiivisiksi, mikä mahdollistaa mainossisältöjen näkymisen kaikilla päätelaitteilla. Tavoitat entistä paremmin ja helpommin myös mobiiliympäristössä!Hinnat ja mainosmuodot

Verkkosivumme muuttuivat vuoden 2017 alussa responsiivisiksi. Responsiiviset verkkosivut mahdollistavat mainossisällön näkymisen kaikilla päätelaitteilla. Mainoksen koko ja sisältö vaihtuu päälaitteesta riippuen, jolloin useimmista kampanjoista tarvitaan kaksi aineistoa. Mainoksilla on vain yksi cpm-hinta riippumatta päätelaitteesta.

 

Perusmainonta

Mainos Hinta/CPM
Paraati / Videoparaati 19 €
Panoraama 10 €
Jättiboksi 5 €
Pidennetty suurtaulu * 3 €
Boksi 3 €

 

Erikoismainonta

Mainos Hinta/CPM
3D-kuutio 10 €
Kohdenosto * 350 €/viikko
Tarrakulma * 10 €
Interstitiaali * 25 €
Tapetti + paraati 25 €

* Näytetään kun näytön resoluutio on riittävän suuri

 

Lisäkustannukset

Valmistus 15 €/kuva
Vaativammat työt 65 € / alkava tunti
Aineiston optimointi 65 € / alkava tunti

 

Mainosmuotojen koot ja sijainnit 

 

Paraati / videoparaati

Esimerkki: Näyttävä kampanja esim. avajais- tai tapahtumamarkkinointiin. Näytetään päivittäin 10 000 eri kävijälle yhteensä neljän peräkkäisen päivän ajan. Hinta 1 000 euroa.

 

Panoraama

 

Jättiboksi

 

Pidennetty suurtaulu

 

Boksi

Tapetti + paraati

3D-kuutio

 

Kohdenosto

 

Tarrakulma

Esimerkki: Lehtimainontaa tukeva kampanja, jossa muistutetaan tutun yrityksen tuotteesta, palvelusta tai tapahtumasta. Kampanjan kesto on 2 viikkoa, jonka aikana mainos näkyy 15 000 kertaa päivässä kahtena päivänä viikossa. Hinta 600 euroa.

 

Interstitiaali