Ilkka siirtyy tabloid-kokoon maaliskuussa

Ilkka muuttuu tabloid-kokoiseksi sanomalehdeksi 16.3.2018. Muutos ei koske pelkästään kokoa vaan Ilkka uudistuu lehtenä monella tapaa sekä sisällöllisesti, rakenteellisesti että mainospaikkojen osalta.

Mainostajalle uusi Ilkka tarjoaa runsaan määrän mainosmoduuleja, joista jokainen löytää omansa. 

Mediakortti ja hinnasto

Mediakortti 2018

Ilkka siirtyy tabloidiin maaliskuussa, mutta jo helmikuussa tarjoamme lukijoillemme ja yritysasiakkaillemme maistiaisia tulevasta mallilehdessä.  Uusi mediakorttimme on voimassa tabloid-lehdessä 16.2.2018 alkaen. Broadsheet-lehden osalta jatkamme vuoden 2017 hinnastolla 15.3.2018 saakka.

Bloginosto

Kohtaamisia uudessa tabloidissa

Vielä muutama vuosi sitten lukijamme eivät olisi olleet niin myötämielisiä muutokselle kuin mitä tänä päivänä tulokset osoittavat. Lukijoidemme ja yritysasiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden huomioiminen on ollut ensisijaisen tärkeässä roolissa projektin aikana. Sitä helposti ajattelee, että muutos koskee ainoastaan lehden kokoa. Mutta mihin kaikkeen koon muutos vaikuttaakaan? Lue lisää 

Tietoa tabloidista

Tietoa tabloidista

Haluatko lisätietoa tabloid-koosta, mitä se tarkoittaa, ja millaisia muutoksia se lehteen tuo. Olemme koonneet lukijoidemme ja yritysasiakkaidemme kysymyksiä tabloidilehteen liittyen Kysymys ja vastaus -palstaksi. Ehkäpä löydät vastauksen juuri sinua askarruttavaan kysymykseen.

Ota yhteyttä!

 

Voit ottaa yhteyttä myös
ilmoitus@ilkka.fi
p. 06 247 7205

Yhteystiedot