Yrityksille suunnattujen markkinointipalveluiden tarjonta laajeni digitaalisella ulkomainonnalla

ti 6. marraskuuta 2018 15.29.00

I-Mediat Oy solmi maanantaina liiketoimintakaupan W-Media-Management Oy:n kanssa koskien digitaalista ulkomainontaa. Kaupan myötä I-Medioille siirtyy seitsemän kauppakeskusten digitaalista infotaulua, kuusi valomainostaulua Seinäjoen keskustan alueella sekä kaksi liikuteltavaa valomainostaulua.

Digitaalinen ulkomainonta on erinomainen lisä yhdeksän printti- ja digimedioiden, markkinointi- ja viestintätoimisto I-plussan, digipalveluiden ja painotuotteiden rinnalle.

- Palveluidemme kautta pystymme ratkaisemaan erittäin kattavasti yritysten markkinointitarpeita kampanjasuunnittelusta aina kanaviin saakka, joiden kautta tavoitamme nyt päivittäin yli 220 000 alueen ihmistä, summaa I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta.


Mukana vahvistamassa pohjalaisten yritysten menestystä

Maanantaina solmittu kauppa toteuttaa strategista linjausta, jonka mukaan Ilkka-Yhtymä pyrkii kasvattamaan yrityksille suunnattujen markkinointipalvelujen tarjontaa. Kyse ei ole yksittäisestä hankinnasta vaan olennaisesta ja tärkeästä lisästä yhtymän strategiaan.

- Ulkomainonta on selkeässä kasvuvauhdissa, alkuvuoden aikana Suomessa on kasvua ollut lähes 13 %. Tahdomme tarjota asiakkaidemme käyttöön selvässä kasvussa olevan mainoskanavan ja olla strategiamme mukaisesti mahdollistamassa pohjalaisten yritysten menestystä, kertaa I-Medioiden kustannusliiketoiminnan johtaja Jarno Puutio.

Seinäjoen kaupungin alueella sijaitsevien digitaalisten mainostaulujen tarjontaa on suunnitteilla laajentaa Seinäjoella, Vaasassa sekä mahdollisesti valikoiden muualla maakunnissa. Digitaaliset ulkonäytöt tarjoavat myös mahdollisuuden uutisten ja muiden sisältöjen esille nostamiseen uudella tavalla.


Digitaalinen ulkomainonta uutena tuotteena myyntisalkussa

Uusi palvelukokonaisuus otetaan I-Median yritysmyynnissä haltuun heti. Tavoitteena on saattaa digitaalinen ulkomainonta yritysasiakkaiden hyödynnettäväksi saman tien.

- Nykyiset mediakanavamme ovat täydentyneet nyt digitaalisella ulkomainonnalla, jota voimme tarjota asiakkaillemme jo Black Friday -mainontaan ja tulevien joulukampanjoiden tueksi. Myyntitiimimme on ottanut upeasti kopin uudesta tuotekokonaisuudesta ja olemme valmiina palvelemaan teitä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää, kehottaa I-Medioiden aluemyyntipäällikkö Mervi Marttila.

 

Tutustu Digitaaliseen ulkomainontaan