Ajankohtaista

Hyödynnä Ilkan ajankohtaiset teemat ja muut kampanjat.

 

 

 

Ilkan appi uudistui - mainostajalle uusia ominaisuuksia

ti 4. joulukuuta 2018 04.00.00

Ilkan uudistunut mobiilisovellus sisältää uusia mainospaikkoja ja on käyttäjälleen helpompi ja selkeämpi. Päivitysversiossa ulkoasua uudistettu ja toiminnallisuuksia lisätty.

Mitä uutta mainostajalle?

Digilehden suosittuja välisivumainospaikkoja on nyt kahdeksan. Ks. lisätietoja >>

 

Klikki-mainokset digilehdessä: Mainostaessasi printtilehden sivuilla, saat nyt halutessasi digilehden versioon linkin omille verkkosivuillesi. Voit ohjata Klikillä asiakkaasi määrittelemällesi sivulle, jossa voit tarjota lisätietoa tai vaikka erikoistarjouksia. Ks. lisätietoja >>

 

Liitteet omana osionaan: Olemme korostaneet lehden välissä julkaistavia liitteitä ja nostaneet ne sovellukseen omaksi osiokseen, niin, että asiakas voi helposti lukea ja halutessaan palata tietyn teeman liitteeseen.

 

Ilkan sovelluksen voi ladata veloituksetta sovelluskaupasta. Ladattuasi sovellukset, voit lukea yhden lehden veloituksetta. Palvelun käyttämiseen tarvitaan voimassa oleva lehtitilaus ja I-Mediatilin käyttöönotto. Tilauksen voit tehdä nettisivuillamme tai asiakaspalvelussamme. Mikäli olet jo tilaaja, tarvitset I-Mediatilin aktivoimiseen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi. Tee aktivointi os. ilkka.fi/aktivoi

Käyttäjälle sovelluksen päivitys tulee automaattisesti, mikäli puhelimen tai tabletin asetuksissa on sallittu automaattinen päivitys. Jos automaattista päivitystä ei ole sallittu, kannattaa sovellus päivittää uudelleen sovelluskaupassa AppStoressa tai Google Playssä.

Lataa uusi sovellus ja anna meille palautteesi uutuudesta

Lähetä tekstiviesti PALAUTE (väli) APPI (väli) kouluarvosana asteikolla 10-4 (väli) Nimesi ja osoitteesi sekä vapaamuotoinen palautteesi numeroon 13523.

Esimerkki: PALAUTE APPI 9 Liisa Lukija Lehtitie 19 62900 ALAJÄRVI Uusi sovellus toimii kuin junan vessa ja on tyylikäs. Viestin hinta 1,10 €.

iPhone 7 32 GB Rose Gold arvotaan kaikkien Ilkan tai Pohjalaisen sovellusta arvioineiden kesken ma 31.12.2018. Voittajan nimi julkaistaan Ilkassa ja Pohjalaisessa ja palkinto toimitetaan voittajalle. Arvonnan säännöt www.ilkka.fi/sovellus